Tel: +359882 285 230
Email: office@gamaterm.com
Сервиз за бойлеримонтаж на бойлериРемонт на бойлери

Сервиз за бойлери

Професионален сервиз за ремонт на бойлери в София отремонтира бойлери на място.

Read More

монтаж на бойлери

Профилактиката от оторизирани сервизи за ремонт и монтаж на бойлери.

Read More

Ремонт на бойлери

Извършваме професионален ремонт на електрически бойлери и газови бойлери.

Read More

Бойлери със серпентина

бойлери със серпентинаБойлери със серпентина се наричат всички бойлери, които имат монтирана една или няколко серпентини във водният обем на водосъдържателя, които се използват като източник на загряване на водата.

 Серпентината може да я срещнете и като семпертина или спирала. Тези бойлери се наричат още комбинирани електрически бойлери и обикновено повечето производители кръстят сериите Combi – от комбинирани бойлери.

 Бойлери със серпентина се предлагат в изобилие на пазара. Има разнообразие от обеми, като започват от 80 литра до 300 литра. По начин на монтаж може да изберете вертикален бойлер със серпентина, хоризонтален бойлер или бойлер с подов монтаж. Изводите на серпентината може да са леви, десни, горни или долни изводи, което се определя от начина на монтаж на бойлера.

 Електрическата част на бойлера си е същата, както е при стандартен обемен бойлер. Имаме отново фланец, нагревател, защита и термостат. Възвратният клапан е задължителен, като при комбинираните бойлери свързването е малко по-особено.

Бойлери със серпентина монтаж

 При монтаж на бойлери със серпентина трябва да се имат предвид особеностите. Първо се монтира самият бойлер – закрепя се. Следва свързване на бойлера към водопровода на студена и топла вода. Пълни се водосъдържателя и се обезвъздушава. Следва свързване на електрическата част на бойлера и едва тогава се преминава към свързване на серпентините или серпентината на бойлера. Свързването на серпентината трябва да позволява автоматично или ръчно превключване и изключване на серпентината.

 Целта на това превключване е посоката на топлината. Целта на серпентината е да подгрява водата в бойлера, а не обратното. За целта трябва да се следи температурата на водата която циркулира във серпентината. При понижаване на температурата на водата в серпентината трябва да се затвори електрическият клапан или ръчният спирателен кран. Целта на затваряне на тази циркулация е да не се допусне охлаждане на водата в бойлера.

 Изпълнението на механизма за управление на температурата на водата в бойлера и водата в серпентината трябва да е прецизно, в противен случай се обезсмисля използването на подобен бойлер със серпентина. След свързването се извършват настройки и на термостата на бойлера.

 Извършваме доставка и монтаж на бойлери със серпентини, свързване на бойлери към парно и настройка на температурният режим.

 Предлагаме продажба и монтаж на бойлери със семпертини от марките:

  • Теси с една и две серпентини с обем от 80, 100, 120 и 150 литра

  • Тедан с една и две серпентини с обем от 780 и 120 литра от неръждаема стомана

  • Атлантик с една и две серпентини с обем от 80,100,120 литра, 200 и 300 литра

Цени на бойлери със серпентини вижте тук.

Бойлери ниски цени

 Сервиз за ремонт на бойлери Greenherbs организира промоции за доставка и монтаж на бойлери на определен период от време.  Предлагаме качествени бойлери ниски цени, както и ниски цени за монтаж. […]

Read More
Ремонт и монтаж на бойлери

Експлоатацията на електрическият бойлер е елементарна. Включва се в електрическото захранване и топли вода! Единственото, което трябва да правите е да го изключвате когато ви няма, за по-дълъг период от […]

Read More
Цени за монтаж на бойлер

Цени за монтаж на бойлер с 60 месеца гаранция от сервиз за бойлери София.  Доставката е безплатна за София. Цени за монтаж  на бойлер от 80 литра за София и […]

Read More
Цени за ремонт на бойлери

Цени за ремонт на бойлери не са фиксирани и варират, тъй като зависят от вида и марката на бойлера, начина на монтаж, типа на частите за смяна, мощността на резервните части, […]

Read More
Устройство на електрически бойлер

 Обемните бойлери са електрически уреди служещи за загряване и поддържане на топла вода необходима в домакинството. Бойлерите в по-голям процент от моделите и видовете са с цилиндрична форма(при обемните електрически […]

Read More