Tel: +359882 285 230
Email: office@gamaterm.com
Сервиз за бойлеримонтаж на бойлериРемонт на бойлери

Сервиз за бойлери

Професионален сервиз за ремонт на бойлери в София отремонтира бойлери на място.

Read More

монтаж на бойлери

Профилактиката от оторизирани сервизи за ремонт и монтаж на бойлери.

Read More

Ремонт на бойлери

Извършваме професионален ремонт на електрически бойлери и газови бойлери.

Read More

Цени за монтаж на бойлер

цени за монтаж на бойлерЦени за монтаж на бойлер с 60 месеца гаранция от сервиз за бойлери София.

 Доставката е безплатна за София. Цени за монтаж  на бойлер от 80 литра за София и околните райони от специализиран сервиз за ремонт на бойлери. Свържете се с нас на посочените телефони.

Цени за монтаж на бойлер София, демонтаж и извозване на бойлер 80 л:

  • Монтаж на бойлер цена – от … лв.
  • Демонтаж на бойлер цена –  от … лв.
  • Извозване на стар бойлер – от … лв.

Цените за допълнителните услуги се оферират на място след оглед от страна на техника по монтаж на бойлери. Цените за бойлери над 80 литра се определят на място след оглед от техническо лице. Всички цени са без ДДС.

Тел за връзка: 02 444 8778 тел : 0882 285 230

Монтаж на бойлер цена

Предлагаме ви монтаж на бойлер Елдом, монтаж на бойлери Теси цени, които зависят от обема на бойлера, вида и мястото на монтаж. Извършваме още ремонт и монтаж на бойлери Дипломат, Атлантик, Бош, Тедан, Шишков, Матев, Стибел Елтрон и Горение.

Точната цена за монтаж на бойлер се калкулира, като се включат цените на използваните материали за монтажа, както и се вземат предвид особеностите при самият монтаж.

Какво се има предвид, когато се говори за особеност при монтажа на бойлера? От дългогодишния ни опит знаем, че не всички бойлери са монтирани стандартно. Има бойлери монтирани на стени, на таван, в подпокривно пространство, в шкафове, в гардероби, в мази и още много други места.

При монтаж и демонтаж на бойлер, примерно монтиран над кухненските шкафове времето и труда за монтажа на бойлера се увеличава поне два пъти. В същото време вече монтажа и демонтаж на такова място е невъзможен от сам човек. За такъв монтаж на бойлер се изискват двама души.

Ето прост пример за особеностите на монтажа на даден бойлер. При такъв монтаж над кухненски шкафове и цената на монтажа се променя, което е съвсем нормално. Цена за монтаж на такова място, се оферира само след оглед на място.

Сервиз за бойлери София

 Извършваме монтаж на обемни и проточни бойлери, комбинирани бойлери и газови бойлери с гаранция от 60 месеца. Предлагаме още монтаж на бойлери под мивка, бойлери над мивка, вертикални и хоризонтални обемни бойлери, монтаж на бойлер на таван и бойлери за кухня. При нас може да заявите и ремонт на бойлер по домовете за София.

Цени за монтаж на бойлер от … лв до…лв

В нашият каталог може да разгледате бойлери цени.

Бойлери ниски цени

 Сервиз за ремонт на бойлери Greenherbs организира промоции за доставка и монтаж на бойлери на определен период от време.  Предлагаме качествени бойлери ниски цени, както и ниски цени за монтаж. […]

Read More
Ремонт и монтаж на бойлери

Експлоатацията на електрическият бойлер е елементарна. Включва се в електрическото захранване и топли вода! Единственото, което трябва да правите е да го изключвате когато ви няма, за по-дълъг период от […]

Read More
Цени за монтаж на бойлер

Цени за монтаж на бойлер с 60 месеца гаранция от сервиз за бойлери София.  Доставката е безплатна за София. Цени за монтаж  на бойлер от 80 литра за София и […]

Read More
Цени за ремонт на бойлери

Цени за ремонт на бойлери не са фиксирани и варират, тъй като зависят от вида и марката на бойлера, начина на монтаж, типа на частите за смяна, мощността на резервните части, […]

Read More
Устройство на електрически бойлер

 Обемните бойлери са електрически уреди служещи за загряване и поддържане на топла вода необходима в домакинството. Бойлерите в по-голям процент от моделите и видовете са с цилиндрична форма(при обемните електрически […]

Read More