Tel: +359882 285 230
Email: office@gamaterm.com
Сервиз за бойлеримонтаж на бойлериРемонт на бойлери

Сервиз за бойлери

Професионален сервиз за ремонт на бойлери в София отремонтира бойлери на място.

Read More

монтаж на бойлери

Профилактиката от оторизирани сервизи за ремонт и монтаж на бойлери.

Read More

Ремонт на бойлери

Извършваме професионален ремонт на електрически бойлери и газови бойлери.

Read More

Ремонт на бойлери цени

 Предлагаме ви ремонт на бойлери цени от … лв. Бойлера е електрически уред, които се използва ежедневно и повредата му е съвсем нормална. Повредите на бойлери се отстраняват от оторизирани гаранционни и извънгаранционни сервизи за ремонт и монтаж на бойлери.

 Препоръчваме ви да използвате сервизи за ремонт на бойлери, а не частни ел техници със съмнителни умения. Ремонта на бойлера е отговорна работа. За да се пристъпи към ремонт на бойлера е необходима точна диагностика на проблема и причините за появата му. Точната диагностика на бойлера и правилният монтаж на бойлера донякъде определят качеството на ремонта и цената за ремонт на бойлера. Нашите техници имат дългогодишен опит в монтаж и ремонт на бойлери.

Ремонт на бойлери цени. Ремонт на бойлери по домовете София

 Как да познаете, че вашият бойлер се е повредил и какво се е повредило:

 • не загрява и не свети електрическият бутон и лампичката – при така описан проблем, повредата в бойлера е в електрическата част на бойлера. За смяна са термозащита, електрически кабели и копче, като не е изключено повредата да е засегнала и терморегулатора. Цена за ремонт на бойлер с такива проблеми от 80,00 лв с материалите до 140,00 лв.
 • не загрява, но бутона свети-бойлера свети и дава признаци, че работи но не затопля вода. Причината е в нагревателя. При смяна на нагревателя се подменят и гарнитурите около фланеца и самият нагревател. Цена за смяна на нагревател с материалите от … лв до … лв в зависимост от вида, формата на нагревателя и неговият модел и материал.
 • не изключва и излиза пара – бойлера ви прегрява. За смяна са терморегулатор и термозащита с възвратен клапан. Цена за ремонт на бойлера е около … лв до … лв с включени материали
 • пука при пускане на вода – Тук проблема трябва да се диагностицира на място от техник за бойлери. Цената за посещение и диагностика е … лв.
Теч от бойлера
 • тече от възвретният клапан на бойлера – при теч на вода от клапана на бойлера има няколко възможности. Най-често клапана се поврежда (деформира се пружината) и започва да капе, втора възможност е повреда в терморегулатора на бойлера, които да не изключва на определената температура, като повишава работното налягане над нормите и клапана протича. Клапана на бойлера може да протече и от прекомерно високо налягане на водата във водопроводната мрежа. Цена за ремонт на бойлер с капещ клапан варира от … лв до … лв при нужда от монтаж на редуцир вентил за входящото налягане на водата.
 • мирише на изгорял кабел – това показва нагар в електрическата чааст на бойлера. При такъв проблем ремонта на бойлера е с цена от … лв до … лв.
 • стопен капак на кабелите – нагряване на кабалети епоради хлабава връзка или разхлабени кабелни обувки. Ремонта включва смяна на всички електрически кабели и кабелни обувки. Цена за смяна на електрически кабели на бойлери от … лв
 • копчето не се включва и изключва – повредено електрическо бойлерно копче. Смяна на бойлерно копче с материалите е на стойност … лв.
 • тече вода от капака на бойлера – пробит нагревател, пробит фланец, пробита сонда или пробит водосъдържатл на бойлера. Цена за ремонт на бойлера с описания проблем се оферира след направена диагностика.
 • тече вода от горната част на бойлера – пробит водосъдържател на бойлера. Проблема се отстранява чрез смяна на бойлера. Цена за смяна на бойлери от … лв.
 • налягането на топлата вода е много слабо – най-вероятно се касае за запущена тръба на топлата вода, запущени връзки или тръбопровод. За ремонт на такъв проблем е необходима диагностика.
Водата в бойлера свършва бързо
 • топлата вода не е достатъчна и свършва по-бързо – касае се за пробита тръба на топлата вода вътре в бойлера. Цена за ремонт на бойлер с пробита тръба на топлата вода от … лв до … лв с материалите. Разликата идва от вида на материала на тръбата (пластмасова или неръждаема)
 • бушона пада като включа бойлера – съсо съединение от електрическата част на бойлера. Необходима е диагностика на проблема.
 • бойлера не отчита температурата – повреден термометър. Смяна на термометъра с термометър около … лв.

Обявените цени за ремонт на бойлери са с включени труд и материали и са с включен ДДС.

Предлагаме ремонт на бойлери Теси, ремонт на бойлери Дипломат и ремонт на бойлер Елдом

 Ние ви съветваме: не използвайте части със съмнителен произход и качество с цел икономия на средства. Бойлера е сериозен електрически уред под налягане и е способен да нанесе сериозни щети при неизправност.

ремонт на бойлери цени

 Ремонт на бойлери цени има за цел да ви ориентира в цените за ремонта, а не да ви даде точна цена. Извършваме ремонт на бойлер Теси, Дипломат, Елдом, Тедан, Стибел елтрон, Аристон, Бош, АЕГ, Атлантик и още много други вертикални, хоризонтални обемни бойлери, бойлери със серпентина и проточни бойлери. Предлагаме и ремонт на газови бойлери по домовете. Ремонт на бойлери цена от … лв без ДДС.

Бойлери ниски цени

 Сервиз за ремонт на бойлери Greenherbs организира промоции за доставка и монтаж на бойлери на определен период от време.  Предлагаме качествени бойлери ниски цени, както и ниски цени за монтаж. […]

Read More
Ремонт и монтаж на бойлери

Експлоатацията на електрическият бойлер е елементарна. Включва се в електрическото захранване и топли вода! Единственото, което трябва да правите е да го изключвате когато ви няма, за по-дълъг период от […]

Read More
Цени за монтаж на бойлер

Цени за монтаж на бойлер с 60 месеца гаранция от сервиз за бойлери София.  Доставката е безплатна за София. Цени за монтаж  на бойлер от 80 литра за София и […]

Read More
Цени за ремонт на бойлери

Цени за ремонт на бойлери не са фиксирани и варират, тъй като зависят от вида и марката на бойлера, начина на монтаж, типа на частите за смяна, мощността на резервните части, […]

Read More
Устройство на електрически бойлер

 Обемните бойлери са електрически уреди служещи за загряване и поддържане на топла вода необходима в домакинството. Бойлерите в по-голям процент от моделите и видовете са с цилиндрична форма(при обемните електрически […]

Read More