Tel: +359882 285 230
Email: office@gamaterm.com
Сервиз за бойлеримонтаж на бойлериРемонт на бойлери

Сервиз за бойлери

Професионален сервиз за ремонт на бойлери в София отремонтира бойлери на място.

Read More

монтаж на бойлери

Профилактиката от оторизирани сервизи за ремонт и монтаж на бойлери.

Read More

Ремонт на бойлери

Извършваме професионален ремонт на електрически бойлери и газови бойлери.

Read More

Ремонт и монтаж на бойлери

ремонт и монтаж на бойлериЕксплоатацията на електрическият бойлер е елементарна. Включва се в електрическото захранване и топли вода! Единственото, което трябва да правите е да го изключвате когато ви няма, за по-дълъг период от време.

 За бойлерите най-важна е профилактика и поддръжката. Ние сме професионален сервиз за ремонт и монтаж на бойлери в София. Профилактиката от оторизирани сервизи за ремонт и монтаж на бойлери, удължава периода на експлоатация и гарантира безаварийна работа на уреда.

Ремонт и монтаж на бойлери с гаранция

 Ние предлагаме ремонт на бойлери по домовете или казано по друг начин ние сме мобилен сервиз за бойлери. Ремонтираме бойлера ви у дома на място. Разполагаме със всички инструменти и материали за да ремонтираме бойлера на място с гаранция. Използваме оригинални резервни части за всяка марка бойлер. Разполагаме с терморегулатори, термозащити, нагреватели, фланци, анодни защити, бойлерни ключове, гарнитури и др.

Ремонт на бойлери по домовете

 При редовна експлоатация на бойлера най-често се поврежда електрическата част. Това са терморегулатора, термозащитата, нагревателя, електрическият бойлерен ключ и електрическите кабели. При кабелите се наблюдава нагар по кабелните обувки и букси, както и изгаряне на кабелната изолация.

 Това е предпоставка за нарушена проводимости така се увеличава работната температура, както и риска от къси съединения и дори стопяване на капака на бойлера или пожар. Късите съединения при неправилно монтиран и подвързан бойлер са опасни!

 Другите описани по-горе електрически части също се амортизират и износват. Те отговарят за навременното включване и изключване на напрежението към нагревателя. Ако те се повредят се заменят с нови и не подлежат на ремонт. Нагревателя изгаря от изтъняване на жичката в тръбата си от „задушаване“ и нарушение в топлообмена с водата, което се получава от натрупване на котлен камък, варовик и ръжда по него и в дъното на бойлера( при потопяеми нагреватели).

 Това са най-честите повреди и най-честите причини за повреда във вашият електрически бойлер.

Ремонт на бойлери в София

 Марките бойлери, който отремонтираме и поправяме са: Светлю Шишков, Атлантик, Елдом, Елдом инвест, Теси, Матев, Аристон, Фламина, Дипломат, АЕГ, Стийбел Елтрон, и други по рядко срещани марки като Татрамат и Пасифик.

 Всички резервни части за марките бойлери които обслужваме на място са оригинални и са доставени от производителя или вносителя на бойлерите. Резервните части са с гаранция и при подмяна (смяна) на дадена част вие получавате гаранция за ремонта, толкова колкото е и гаранцията на дадената част. Ние извършваме заваряне и подмяна на водосъдържатели от неръждаема стомана. Гаранция за заварката от 6 месеца.

 Цените са фиксирани и обявени предварително. За клиенти, които са от по-отдалечени места и няма възможност за ремонт на място могат да докарат своят бойлер в нашата сервизна база.

Ремонта се извършва в рамките на 2 работни дни.

 Мобилният сервиз за ремонт на бойлери на място у дома покрива територията на всички софийски квартали и райони: Редута, Банишора, Бели брези, Борово, Овча купел, Надежда, Обеля, Дружба, Младост, Лозенец, Суха Река, Хаджи Димитър, Враждебна, Христо Смирненски, Слатина, Гео Милев, Изгрев, Изток, Симеоново, Драгалевци, София център, Подуене, Докторски паметник и всички останали квартали на София.

Бойлери ниски цени

 Сервиз за ремонт на бойлери Greenherbs организира промоции за доставка и монтаж на бойлери на определен период от време.  Предлагаме качествени бойлери ниски цени, както и ниски цени за монтаж. […]

Read More
Ремонт и монтаж на бойлери

Експлоатацията на електрическият бойлер е елементарна. Включва се в електрическото захранване и топли вода! Единственото, което трябва да правите е да го изключвате когато ви няма, за по-дълъг период от […]

Read More
Цени за монтаж на бойлер

Цени за монтаж на бойлер с 60 месеца гаранция от сервиз за бойлери София.  Доставката е безплатна за София. Цени за монтаж  на бойлер от 80 литра за София и […]

Read More
Цени за ремонт на бойлери

Цени за ремонт на бойлери не са фиксирани и варират, тъй като зависят от вида и марката на бойлера, начина на монтаж, типа на частите за смяна, мощността на резервните части, […]

Read More
Устройство на електрически бойлер

 Обемните бойлери са електрически уреди служещи за загряване и поддържане на топла вода необходима в домакинството. Бойлерите в по-голям процент от моделите и видовете са с цилиндрична форма(при обемните електрически […]

Read More