Tel: +359882 285 230
Email: office@gamaterm.com
Сервиз за бойлеримонтаж на бойлериРемонт на бойлери

Сервиз за бойлери

Професионален сервиз за ремонт на бойлери в София отремонтира бойлери на място.

Read More

монтаж на бойлери

Профилактиката от оторизирани сервизи за ремонт и монтаж на бойлери.

Read More

Ремонт на бойлери

Извършваме професионален ремонт на електрически бойлери и газови бойлери.

Read More

Общи условия

Общи условияОбщи условия

 Използването на http://greenherbs.eu и всичките дъщерни и основни поддомейни ви прави запознати с общите условия на сайта. Натискането на всеки един бутон от сайта http://greenherbs.eu (с изключение на Общи условия) автоматично Ви прави запознат и съгласен с Условията за ползване на сайта.

 Използването на http://greenherbs.eu  от потребителите ги обвързва автоматично  с правилата на настоящите Общи условия. С тях потребителите се съобразяват за цялото време на ползването на сайта, от първоначалното влизане до напускането му. Използването на сайта гарантира съгласието ви с общите условия за неговото ползване. При несъгласие с условията, не използвайте сайта.

 Настоящите общи условия дават информация на потребителите за правата им при използване на информацията и услугите в сайта. Всеки един потребител, работещ със сайта, е обвързан с правилата на настоящите общи условия от момента на влизане в сайта до напускането му.

 Цените на стоките и услугите, поместени в сайта , са посочени в български лева с ДДС.

 Гаматерм ООД (gamaterm.bg) е собственик на http://greenherbs.eu и има право по всяко време и без предупреждение да прави промени в публикуваните продукти и цени. Някои от публикуваните продукти може да бъдат остарели или с визуална разлика между показаната снимка и действителния продукт (разлика в габарити, разлика в цвят). Като gamaterm.bg не поема отговорност да ги актуализира. Част от информацията публикувана в Сайта (http://greenherbs.eu) е възможно да се отнася до продукти, които не се предлагат и не са достъпни в момента.

 След заявка на стоки и слуги се счита за потвърждение на поръчката и за сключен договор за доставка и съгласие с общите условия.

 Гаматерм ООД може да откаже доставка на потвърдена поръчка направена на сайта http://greenherbs.eu, ако стоките не са налични. Потребителят ще бъде уведомен за това по електронна поща, телефон или факс.

 Заплащането на избраните продукти от потребителите може да се извършва чрез:

 разплащане в брой при доставка (чрез наложен платеж) или по банков път ( платежно нареждане ).

 ЛИЧНИ ДАННИ

 Гаматерм ООД защитава личните данни на потребителите си. Които са му станали известни при попълване на форма за извършване на заявление за покупка или изпълнение на услуга. Гаматерм ООД гарантира, че личните им данни ще бъдат съхранявани. Това ще бъде съобразно изискванията на действащото българско законодателство и Закона за защита на личните данни. Информацията ще бъде предоставяна на компетентните държавни органи само в предвидените от закона случаи при спазване на изискванията на ЗЗЛД.

ИЗМЕНЕНИЯ

 Настоящите Общи условия могат да бъдат променяни по всяко време от gamaterm.bg без уведомяване на потребителите. Промените могат да произтичат и от изменения в българското законодателство.  Гаматерм ООД не носи отговорност, ако потребителят не е прочел последния вариант на Общите условия.

 РАЗРЕШАВАНЕ НА СПОРОВЕ

 Всички възникнали спорове, произтичащи от ползването на gamaterm.bg във връзка със закупуването на стоки и използването на услуги, се разрешават по взаимно съгласие с потребителите. Ако такова не се постигне, пред компетентните институции и съдилища, съобразно приложимото българско законодателство.

 Общите условия важат за всички домейни и поддомейни на Гаматерм ООД. Всички сайтове на фирмата са обозначени със запазена марка и имат активен линк към общите условия. Незапознатите и несъгласните с общите условия на сайта, да не използват сайта http://greenherbs.eu. Използвалите сайта http://greenherbs.eu и други сайтове на Гаматерм ООД се считат за запознати и съгласни с общите условия за ползване, с което се задължават да ги спазват стриктно.

Бойлери ниски цени

 Сервиз за ремонт на бойлери Greenherbs организира промоции за доставка и монтаж на бойлери на определен период от време.  Предлагаме качествени бойлери ниски цени, както и ниски цени за монтаж. […]

Read More
Ремонт и монтаж на бойлери

Експлоатацията на електрическият бойлер е елементарна. Включва се в електрическото захранване и топли вода! Единственото, което трябва да правите е да го изключвате когато ви няма, за по-дълъг период от […]

Read More
Цени за монтаж на бойлер

Цени за монтаж на бойлер с 60 месеца гаранция от сервиз за бойлери София.  Доставката е безплатна за София. Цени за монтаж  на бойлер от 80 литра за София и […]

Read More
Цени за ремонт на бойлери

Цени за ремонт на бойлери не са фиксирани и варират, тъй като зависят от вида и марката на бойлера, начина на монтаж, типа на частите за смяна, мощността на резервните части, […]

Read More
Устройство на електрически бойлер

 Обемните бойлери са електрически уреди служещи за загряване и поддържане на топла вода необходима в домакинството. Бойлерите в по-голям процент от моделите и видовете са с цилиндрична форма(при обемните електрически […]

Read More