Tel: +359882 285 230
Email: office@gamaterm.com
Сервиз за бойлеримонтаж на бойлериРемонт на бойлери

Сервиз за бойлери

Професионален сервиз за ремонт на бойлери в София отремонтира бойлери на място.

Read More

монтаж на бойлери

Профилактиката от оторизирани сервизи за ремонт и монтаж на бойлери.

Read More

Ремонт на бойлери

Извършваме професионален ремонт на електрически бойлери и газови бойлери.

Read More

Монтаж на проточен бойлер

 монтаж на проточен бойлерПроточните бойлери са водонагреватели с моментно действие. При проточните бойлери водата се нагрява, докато преминава през тях.

На снимката виждате ремонт на проточен бойлер, под 8 kW.

Монтаж на проточен бойлер за и против

 Както всяко нещо така и този тип бойлери има своите предимства и недостатъци.

Предимства на проточен бойлер

 Основното предимство е е моментното нагряване на водата, което означава топла вода колкото ви е необходимо, без да свършва. Друг плюс на проточните бойлери е малкия и компактен размер. Това е предпоставка за монтаж на относително малки пространства.

 При монтаж на проточен бойлер за баня, монтаж на проточен бойлер под мивка или над мивка трябва да се внимава с обезопасяването на уреда. Необходимо е качествено изпълнение на ел свързване на проточен бойлер. Следващата стъпка е да се направи заземяване на проточен бойлер.

Недостатъци на проточен бойлер

 Сега за недостатъците на проточните бойлери. Първият и основен недостатък е голямата консумирана мощност. Трифазните проточни бойлери са с мощност от 12, 14, 16, 18, 21 и 24 Kw. За да монтирате такъв бойлер трябва да имате трифазен ток и здрав кабел, както и предвидена инсталационна мощност. При липса на такава мощност и сечение на кабела под 6 мм2, то проточния бойлер остава само проект.

 Друг недостатък е високата цена на моделите.

 Трети недостатък е ниския експлоатационен срок и кратката гаранция, едва 2-3 години.

 Четвърти недостатък е прекалено високо потребление на енергия, като не на последно място и скъпа поддръжка с изключително скъпи резервни части.

 Ние извършваме доставка и монтаж на проточни бойлери от марките: Елдом, Дипломат, Теси, Стибел Елтрон, Фламина и Юнга.

 Предлагаме ремонт на проточни бойлери от марките: Елдом, Дипломат, Теси, Стибел Елтрон, Фламина.

 Разполагаме с резервни части и бойлери на склад. Извършваме денонощен ремонт на проточни бойлери по домовете за София на ниски цени с гаранция.

 Въпреки всички изброени недостатъци, проточните бойлери са предпочитани от голям брой потребители. Ние от сервиза за ремонт на бойлери препоръчваме използване на проточни бойлери с мощност над 9 kW. При бойлери с по-малка мощност нагрятата вода , не е достатъчно.

 Предлагаме доставка, ремонт и монтаж на проточен бойлер за кухня Юнга тип за София. Извършваме ремонт и монтаж на проточен бойлер Теси за кухня и баня, Елдом, Дипломат, Атлантик, Аристон, Горение, Стибел, Бош и други известни марки бойлери наложили се на нашият пазар.

Бойлери ниски цени

 Сервиз за ремонт на бойлери Greenherbs организира промоции за доставка и монтаж на бойлери на определен период от време.  Предлагаме качествени бойлери ниски цени, както и ниски цени за монтаж. […]

Read More
Ремонт и монтаж на бойлери

Експлоатацията на електрическият бойлер е елементарна. Включва се в електрическото захранване и топли вода! Единственото, което трябва да правите е да го изключвате когато ви няма, за по-дълъг период от […]

Read More
Цени за монтаж на бойлер

Цени за монтаж на бойлер с 60 месеца гаранция от сервиз за бойлери София.  Доставката е безплатна за София. Цени за монтаж  на бойлер от 80 литра за София и […]

Read More
Цени за ремонт на бойлери

Цени за ремонт на бойлери не са фиксирани и варират, тъй като зависят от вида и марката на бойлера, начина на монтаж, типа на частите за смяна, мощността на резервните части, […]

Read More
Устройство на електрически бойлер

 Обемните бойлери са електрически уреди служещи за загряване и поддържане на топла вода необходима в домакинството. Бойлерите в по-голям процент от моделите и видовете са с цилиндрична форма(при обемните електрически […]

Read More