Tel: +359882 285 230
Email: office@gamaterm.com
Сервиз за бойлеримонтаж на бойлериРемонт на бойлери

Сервиз за бойлери

Професионален сервиз за ремонт на бойлери в София отремонтира бойлери на място.

Read More

монтаж на бойлери

Профилактиката от оторизирани сервизи за ремонт и монтаж на бойлери.

Read More

Ремонт на бойлери

Извършваме професионален ремонт на електрически бойлери и газови бойлери.

Read More

Монтаж на обемен бойлер

монтаж на обемен бойлерМонтаж на обемен бойлер е трудна задача – веднъж поради обема, веднъж поради начина на свързване и монтаж на бойлера. Обемен бойлер е електрически или комбиниран бойлер, при които топлата вода се загрява и се съхранява.

 Обемните електрически бойлери обикновено са с обем от 5 литра (кухненски бойлери) до 1000 литра, като за битово предназначение са до максимум 300 литра. Обемните бойлери са предназначени за монтаж под мивка, монтаж над мивка, монтаж в баня – вертикален монтаж и хоризонтален монтаж, като обемните комбинирани електрически бойлери със серпентина могат да се монтират на пода. Бойлерите, които се монтират на пода са предназначени за подовостоящ монтаж.

Монтаж на обемен бойлер в София

 Както споменахме по-горе обемните бойлери могат да бъдат и доста големи и тежки, като начина на монтаж е различен. Начина на монтаж се определя от производителя на бойлера. Монтаж на обемен бойлер се извършва преди всичко на стена, под или в шкаф. Като тези бойлери предназначени за монтаж на стена могат да се монтират и на тавана, посредством специални таванни планки.

 При монтаж на обемен електрически бойлер е необходимо да имаме извод за студена вода, извод за топла вода и електрическо захранване, като при бойлери със семпертина и захранване от отоплителната система (подаваща и връщаща тръба).

Закрепването на електрическия обемен бойлер, т.е. монтажа на обемният бойлер трябва да е сигурен и здрав. Пълен и загрял бойлер под налягане е опасен. Не само с тежестта си, но и с налягането си, което може да доведе до експлозия при евентуално падане.

 За монтаж на бойлер на стена се използват специални крепежни елменти (куки, анкери и дюбели).  За монтаж на обемен бойлер в шкаф (максимум 15 литра) се използват видии за дърво. За монтаж на подово стоящи бойлери се закрепя стойката с анкери за бетон или специални по-дълги дюбели при наличие на подови настилки.

 След монтаж на обемният бойлер се пристъпва към свързване на изводите на водопровода и електрическия кабел. Преди да пуснете електрическото захранване трябва да напълните бойлера. Пълният и включен под напрежение бойлер се проверява за токови утечки и теч от тръбите.  Не се притеснявайте от включен бойлер спряна вода. Това няма да доведе до прегряване и експлозия.

Монтаж на бойлер видео

Желаещите могат да видят как се монтира бойлер и да опитат сами да направят монтажа:

Монтаж на бойлери видео

 Монтаж на обемен бойлер може да извършите сами или да поръчате при професионални фирми за монтаж на бойлери, както и при професионални сервизи за ремонт и монтаж на бойлери.

 Предлагаме ви доставка и монтаж на бойлери Теси, Атлантик, Елдом, Тедан, Шишков, Аристон, Мидеа, бойлери Бош цени.

Бойлери ниски цени

 Сервиз за ремонт на бойлери Greenherbs организира промоции за доставка и монтаж на бойлери на определен период от време.  Предлагаме качествени бойлери ниски цени, както и ниски цени за монтаж. […]

Read More
Ремонт и монтаж на бойлери

Експлоатацията на електрическият бойлер е елементарна. Включва се в електрическото захранване и топли вода! Единственото, което трябва да правите е да го изключвате когато ви няма, за по-дълъг период от […]

Read More
Цени за монтаж на бойлер

Цени за монтаж на бойлер с 60 месеца гаранция от сервиз за бойлери София.  Доставката е безплатна за София. Цени за монтаж  на бойлер от 80 литра за София и […]

Read More
Цени за ремонт на бойлери

Цени за ремонт на бойлери не са фиксирани и варират, тъй като зависят от вида и марката на бойлера, начина на монтаж, типа на частите за смяна, мощността на резервните части, […]

Read More
Устройство на електрически бойлер

 Обемните бойлери са електрически уреди служещи за загряване и поддържане на топла вода необходима в домакинството. Бойлерите в по-голям процент от моделите и видовете са с цилиндрична форма(при обемните електрически […]

Read More