Tel: +359882 285 230
Email: office@gamaterm.com
Сервиз за бойлеримонтаж на бойлериРемонт на бойлери

Сервиз за бойлери

Професионален сервиз за ремонт на бойлери в София отремонтира бойлери на място.

Read More

монтаж на бойлери

Профилактиката от оторизирани сервизи за ремонт и монтаж на бойлери.

Read More

Ремонт на бойлери

Извършваме професионален ремонт на електрически бойлери и газови бойлери.

Read More

Монтаж на бойлер под мивка

монтаж на бойлер под мивкаМонтаж на бойлер под мивка се извършва предимно в кухня. В почти 100% от случаите бойлера се монтира в кухненския шкаф под самата мивка. При кухни с локално захранване с топла вода е необходим бойлер.

 Бойлера под мивка е най-бързото и естетично решение. Проблема при този тип монтаж на бойлер е трудно достъпно място, трудоемък монтаж и лишаване от доста място на кухненският шкаф.

Монтаж на бойлер под мивка. Видове бойлери

Най-често използваните бойлери са:

  • бойлер под мивка 5л
  • бойлер 10 л под мивка (бойлер 10л цена)
  • бойлер 15 л под мивка (бойлер 15л цена)

 Мощността на електрическия нагревател на бойлера за монтаж под мивка е от порядъка на 1,5 до 2,5 kW, което е напълно достатъчно за бойлер с малък обем. Бойлерите за монтаж под мивка понякога са наричани кухненски бойлери (бойлер за кухня) или малолитражни бойлери, поради малкият си обем.

 Може да избирате между различни марки бойлери. Бойлер под мивка Дипломат, бойлер под мивка Аристон или бойлер под мивка Елдом. Обадете ни се, за да ви дадем за бойлери под мивка мнения и да изберете най-подходящия бойлер.

Каква е разликата от бойлер за монтаж под мивка и бойлер за монтаж над мивка?

 При бойлера за монтаж под мивка реално тръбите на топлата и студената вода са обърнати. При стандартни обстоятелства тръбите за входящата и изходящата вода на бойлера са монтирани в долната част на бойлера. А при бойлера за монтаж под мивка са в горната част на бойлера. Освен смяната на местоположението им се налага и смяна на системата на пълнене.

Тръбата на студената вода е дълга и стига до долната част на водосъдържателя на бойлера, а в горната част от водосъдържателя се захранва топлата вода.

Как се монтира бойлер под мивка?

 Монтажа на бойлер под мивка се извършва сравнително трудно поради ограниченото място, малкият отвор на шкафа и неудобната позиция. При монтаж на бойлер под мивка се извършва окачане на бойлера на стената или на самият шкаф посредством специална планка наподобяваща закачалка. Следва подвързване на топла и студена вода и електрическо свързване на бойлера.

 Бойлерът винаги се обезопасява електрически и се проверява. Важен момент от монтажа на бойлера е монтаж на възвратен клапан.

 Монтаж на бойлер под мивка на цени от … лв с ДДС и гаранция от 5 години. Сервиз за ремонт и монтаж на бойлери предлага ремонт и монтаж на бойлери, както и доставка на нови бойлери до дома на клиента за град София.

Бойлери ниски цени

 Сервиз за ремонт на бойлери Greenherbs организира промоции за доставка и монтаж на бойлери на определен период от време.  Предлагаме качествени бойлери ниски цени, както и ниски цени за монтаж. […]

Read More
Ремонт и монтаж на бойлери

Експлоатацията на електрическият бойлер е елементарна. Включва се в електрическото захранване и топли вода! Единственото, което трябва да правите е да го изключвате когато ви няма, за по-дълъг период от […]

Read More
Цени за монтаж на бойлер

Цени за монтаж на бойлер с 60 месеца гаранция от сервиз за бойлери София.  Доставката е безплатна за София. Цени за монтаж  на бойлер от 80 литра за София и […]

Read More
Цени за ремонт на бойлери

Цени за ремонт на бойлери не са фиксирани и варират, тъй като зависят от вида и марката на бойлера, начина на монтаж, типа на частите за смяна, мощността на резервните части, […]

Read More
Устройство на електрически бойлер

 Обемните бойлери са електрически уреди служещи за загряване и поддържане на топла вода необходима в домакинството. Бойлерите в по-голям процент от моделите и видовете са с цилиндрична форма(при обемните електрически […]

Read More