Tel: +359882 285 230
Email: office@gamaterm.com
Сервиз за бойлеримонтаж на бойлериРемонт на бойлери

Сервиз за бойлери

Професионален сервиз за ремонт на бойлери в София отремонтира бойлери на място.

Read More

монтаж на бойлери

Профилактиката от оторизирани сервизи за ремонт и монтаж на бойлери.

Read More

Ремонт на бойлери

Извършваме професионален ремонт на електрически бойлери и газови бойлери.

Read More

Монтаж на бойлер над мивка

 Монтаж на бойлер над мивка се налага при захранване на отделни смесители (батерия, чешма, мивка) с топла вода. Захранваната смесителна батерия може да е кухненски смесител, смесител на умивалник или тоалетна. Бойлерите за монтаж над мивка са малолитражни обемни, като над мивка може да се монтира проточен бойлер.

 Захранваните смесители и мивки обикновено са по-далеч от централната топла вода или имат малка консумация. При монтаж на бойлер над мивка водата до смесителя достига бързо и без излишно бавене, както и топлозагуби. Удобството на бойлер над мивка е безспорно, като изключим не много добрия визуален ефект.

Монтаж на бойлер над мивка информация

 Бойлерите предназначени за монтаж над мивка са най-вече с обем от 5 литра с цел да не пречат на работата на мивката, особено при кухненските мивки. Водата в такъв бойлер загрява изключително бързо, като когато ползваме вода умерено на практика топлата вода не може да свърши.

 Монтажа на бойлер над мивка е свързан със свързване към електрическата мрежа, което се извършва с кабел и щепсел в предварително изграден и занулен електрически контакт над плота на мивката. Свързването на бойлера към водопровода и по-точно към смесителната батерия на мивката е малко по-сложно.

 За да захранете бойлер над мивка с вода трябва да имате предварително изградени водопроводни изводи, ако евентуално няма такива, то трябва да се изградят.

 При стенните смесителни батерии за кухня това не е сложно. Извършва се демонтаж на батерията. Монтират специални муфи и разклонения, които подават вода към бойлера. След което отново монтирате смесителя.

 Монтаж на бойлер над мивка е по-сложен когато имаме изграден водопровод на топлата вода, които трябва да запушваме, както и да свържем стоящ смесител към бойлер за монтаж над мивка.

Монтаж на бойлер под мивка

 За вашата кухня може да изберете и монтаж на бойлер под мивка. За този случай обикновено се инсталира бойлер под мивка 5л или бойлер 10л цена. За да получите за бойлер под мивка мнения от специалист, не се колебайте да ни потърсите за съвет. Ние ще съобразим вашите нужди, конкретните условия и наличното място и ще ви предложим най-удачния вариант. Това може да бъде бойлер под мивка Аристон или бойлер под мивка Дипломат.

 Ние предлагаме продажба и доставка на бойлери за монтаж над мивка и бойлери за монтаж под мивка. Също осигуряваме монтаж на новия бойлер. Доставяме и монтираме бойлери от марките: Теси, Дипломат, Елдом, Атлантик, Горение, Аристон, АЕГ и Бош. Извършваме доставка на обемни бойлери за вертикален монтаж, бойлери за хоризонтален монтаж и проточни бойлери за баня и мивка.

Цена за монтаж на бойер от … лв с ДДС.

монтаж на бойлер над мивка

Бойлери ниски цени

 Сервиз за ремонт на бойлери Greenherbs организира промоции за доставка и монтаж на бойлери на определен период от време.  Предлагаме качествени бойлери ниски цени, както и ниски цени за монтаж. […]

Read More
Ремонт и монтаж на бойлери

Експлоатацията на електрическият бойлер е елементарна. Включва се в електрическото захранване и топли вода! Единственото, което трябва да правите е да го изключвате когато ви няма, за по-дълъг период от […]

Read More
Цени за монтаж на бойлер

Цени за монтаж на бойлер с 60 месеца гаранция от сервиз за бойлери София.  Доставката е безплатна за София. Цени за монтаж  на бойлер от 80 литра за София и […]

Read More
Цени за ремонт на бойлери

Цени за ремонт на бойлери не са фиксирани и варират, тъй като зависят от вида и марката на бойлера, начина на монтаж, типа на частите за смяна, мощността на резервните части, […]

Read More
Устройство на електрически бойлер

 Обемните бойлери са електрически уреди служещи за загряване и поддържане на топла вода необходима в домакинството. Бойлерите в по-голям процент от моделите и видовете са с цилиндрична форма(при обемните електрически […]

Read More