Tel: +359882 285 230
Email: office@gamaterm.com
Сервиз за бойлеримонтаж на бойлериРемонт на бойлери

Сервиз за бойлери

Професионален сервиз за ремонт на бойлери в София отремонтира бойлери на място.

Read More

монтаж на бойлери

Профилактиката от оторизирани сервизи за ремонт и монтаж на бойлери.

Read More

Ремонт на бойлери

Извършваме професионален ремонт на електрически бойлери и газови бойлери.

Read More

Монтаж на бойлер към парно

монтаж на бойлер към парноСвързване на бойлер със серпентина или серпентини. Монтаж на бойлер към парно (парното).

 Бойлерите със серпентина или серпентини се наричат още комбинирани бойлери. Те могат да имат една или две серпентини за подвързвате към топлоизточник – парно отопление, слънчев колектор, термопомпа или друг топлоизточник. и електрически нагревател.

 Комбинираните бойлери освен серпентина/и имат и електрически нагревател или нагреватели, в зависимост от обема на водосъдържателя на бойлера. Всъщност бойлери с семпентини се наричат комбинирани, понеже подгряват водата с електрически нагревател и със серпентина. Целта на комбинираните бойлери е да използват алтернативни и евтини топлоизточници, за да пестят енергия.

Монтаж на бойлер към парно

 При монтаж на комбинирани бойлери освен всички стандартни процедури за монтаж на бойлер имаме и подвързване на серпентината към определения топлоизточник, например парно отопление с електрическо котле или камина на дърва. Сервиз за бойлери предлага изграждане на парно отопление с бойлер.

 Серпентината се подвързва посредством тръби, като се спазва посоката на циркулация на водата. Задължително се монтират спирателни кранове и възвратни клапани, като най-важно е правилен монтаж на обезвъздушител. Целта на обезвъздушителя е да поддържа серпентината пълна с вода и да извежда влезлият в парната система въздух.

Свързване на бойлер към парно

 Кранът се монтират задължително, за да затварят при нужда кръга на серпентината. Това се налага при високи температури през лятото, когато не се използва топлоизточника от парното отопление. Когато парното не работи, а използвате бойлера и няма кран, тогава топлата вода от бойлера ще загрява през серпентината водата от отоплителната инсталация и тя ще циркулира през цялата парна инсталация.

 Вместо кран може да се монтира специален електрически клапан с термометър и да се настрои температурата на работа. Електрониката управлява клапана и той отваря и затваря кръга в зависимост от това дали работи парното или не. В зависимост от това коя вода е с по-висока температура – в бойлера или в парната инсталация се отваря или затваря кръга през серпентината.

Важнопри монтаж на бойлер

 Извършваме професионално свързване на бойлер към локално парно.  Монтаж на бойлери със серпентина и подвързване на бойлер със серпентина към парни инсталации и всякакви топлоизточници с гаранция. Извършваме свързване на бойлер към вода (водопровод), свързване на бойлер към ел. мрежата и свързване на бойлер към парно.

 При липса на изводи за водопровода или парната инсталация, предлагаме изграждане на такива, както и изграждане на токов кръг за захранване на електрическият нагревател.

 Може да разгледате каталога ни с бойлери за парно цени Теси или комбинирани бойлери цени Дипломат.

Бойлери ниски цени

 Сервиз за ремонт на бойлери Greenherbs организира промоции за доставка и монтаж на бойлери на определен период от време.  Предлагаме качествени бойлери ниски цени, както и ниски цени за монтаж. […]

Read More
Ремонт и монтаж на бойлери

Експлоатацията на електрическият бойлер е елементарна. Включва се в електрическото захранване и топли вода! Единственото, което трябва да правите е да го изключвате когато ви няма, за по-дълъг период от […]

Read More
Цени за монтаж на бойлер

Цени за монтаж на бойлер с 60 месеца гаранция от сервиз за бойлери София.  Доставката е безплатна за София. Цени за монтаж  на бойлер от 80 литра за София и […]

Read More
Цени за ремонт на бойлери

Цени за ремонт на бойлери не са фиксирани и варират, тъй като зависят от вида и марката на бойлера, начина на монтаж, типа на частите за смяна, мощността на резервните части, […]

Read More
Устройство на електрически бойлер

 Обемните бойлери са електрически уреди служещи за загряване и поддържане на топла вода необходима в домакинството. Бойлерите в по-голям процент от моделите и видовете са с цилиндрична форма(при обемните електрически […]

Read More