Tel: +359882 285 230
Email: office@gamaterm.com
Сервиз за бойлеримонтаж на бойлериРемонт на бойлери

Сервиз за бойлери

Професионален сервиз за ремонт на бойлери в София отремонтира бойлери на място.

Read More

монтаж на бойлери

Профилактиката от оторизирани сервизи за ремонт и монтаж на бойлери.

Read More

Ремонт на бойлери

Извършваме професионален ремонт на електрически бойлери и газови бойлери.

Read More

Монтаж на бойлер видео

Монтаж на бойлер видеоПреди сами да започнете инсталиране на бойлер, ви предлагаме да се запознаете с монтаж на бойлер видео.

В статията ще се опитаме да ви обясним основните знания и най-важните елементи в монтажа на бойлер, като няма да се впускаме в обяснение какви ключове и бургии са ви необходими. Ще разгледаме основните и най-важни стъпки за монтаж на бойлер видео.

За монтаж на обемен електрически бойлер или проточен електрически бойлери се изискват няколко неща:

  • необходими инструменти
  • наличен бойлер
  • необходими материали
  • знания и умения по електрически схеми

При започване на монтаж на бойлер има три основни въпроса:

  • как да монтирам бойлера на стена или таван
  • как се свързва водата
  • как се свързва електрическото захранване

Условия при монтаж на бойлер

Как да монтираме бойлера на стената или на тавана е първият въпрос. Ние ви съветваме да гледате добре стената, вижте нейните ширина и здравина. Бойлера, без значение от обема си трябва да е здраво закрепен със съответните анкери или дюбели. Може да се извърши монтаж на бойлер на тухлена стена, на панел, на гипсокартон. Ако ви се стори, че стената е твърде тънка или при лек удар и натиск вибрира, то не рискувайте с монтаж на бойлера на такава стена.

При тънки и нестабилни стени се препоръчва монтаж на бойлер на таван. При монтаж на бойлер на стена трябва да използвате достатъчно дълги и дебели дюбели за тухла / итонг или съответният материал на стената. Винаги използвайте крепежи тип кука, на които лесно и сигурно може да закачите бойлера без допълнителни процедури. Ако все пак бойлера се монтира на таван използвайте таванни планки (конзоли) за монтаж на бойлер и здрави анкери за бетон.

Окачване и свързване на бойлера към инсталациите

 Преди да окачите бойлера и да пуснете водата да се пълни, проверете собственоръчно здравината на системата за окачване. Окаченият бойлер трябва да се свърже към водопровода и да се напълни с вода. При монтаж на меките връзки или тръбите за водата внимавайте с посоката на водата.

 На самия бойлер при захранващата тръба има синьо пръстенче, просто син цвят или стрелка по посока навътре към бойлера. Тази тръба белязана с изброените начини по-горе е тръбата на студената вода и там трябва да подадете налягане към бойлера, като преди това не забравяйте да монтирате на същата тръба възвратния клапан на бойлера!

 След свързване на бойлера към водопровода идва ред на електрическия кабел, което също е отговорна задача. В практиката сме виждали монтаж на бойлер Елдом, монтаж на бойлер Теси и други електрически необезопасени и неправилно свързани електрически бойлери (обемни и проточни електрически бойлери).

 Хората казват „с тока шега не бива“! Следете електрическата схема за свързване, показана на капака на бойлера. При свързване към електричеството бойлера трябва да се обезопаси задължително.

Монтаж на бойлер видео

За да сме ви полезни ще ви покажем няколко видео клипа за монтаж на бойлер.Спазвайте правилата при монтаж на бойлер.

Ако имате съмнения дали ще успеете сами да направите монтажа, по-добре се доверете на професионалист. Предлагаме ви бърз и качествен монтаж на бойлер цена.

Бойлери ниски цени

 Сервиз за ремонт на бойлери Greenherbs организира промоции за доставка и монтаж на бойлери на определен период от време.  Предлагаме качествени бойлери ниски цени, както и ниски цени за монтаж. […]

Read More
Ремонт и монтаж на бойлери

Експлоатацията на електрическият бойлер е елементарна. Включва се в електрическото захранване и топли вода! Единственото, което трябва да правите е да го изключвате когато ви няма, за по-дълъг период от […]

Read More
Цени за монтаж на бойлер

Цени за монтаж на бойлер с 60 месеца гаранция от сервиз за бойлери София.  Доставката е безплатна за София. Цени за монтаж  на бойлер от 80 литра за София и […]

Read More
Цени за ремонт на бойлери

Цени за ремонт на бойлери не са фиксирани и варират, тъй като зависят от вида и марката на бойлера, начина на монтаж, типа на частите за смяна, мощността на резервните части, […]

Read More
Устройство на електрически бойлер

 Обемните бойлери са електрически уреди служещи за загряване и поддържане на топла вода необходима в домакинството. Бойлерите в по-голям процент от моделите и видовете са с цилиндрична форма(при обемните електрически […]

Read More