Tel: +359882 285 230
Email: office@gamaterm.com
Сервиз за бойлеримонтаж на бойлериРемонт на бойлери

Сервиз за бойлери

Професионален сервиз за ремонт на бойлери в София отремонтира бойлери на място.

Read More

монтаж на бойлери

Профилактиката от оторизирани сервизи за ремонт и монтаж на бойлери.

Read More

Ремонт на бойлери

Извършваме професионален ремонт на електрически бойлери и газови бойлери.

Read More

Бойлери характеристики

 Ще говорим за бойлери характеристики и мощност. Електрическите бойлери имат своите характеристики, както всеки останал уред в дома ни. При бойлерите има определена стандартизация за характеристиките.

 Основно характеристиките могат да се разделят на: размери  (габарити на бойлера), електрическа мощност на нагревателя и време за затопляне и изстиване на водата във водосъдържателя на бойлера. Обикновено всеки се интересува от разхода на електроенергия и размерите.

Бойлери характеристики и размери

бойлери характеристикиРазмерите на бойлера се определят от диаметър на бойлера, височина на бойлера и отстояние на бойлера от стената (дълбочина). Разстоянията се измерват в мм и се показват на схема, която за съжаление не фигурира в техническото описание на самият бойлер, а само в каталозите на производителите.

 Друг важен размер е дължината на планката за монтаж на бойлера, както и нейните отвори и разположението им.  На схемата може да видите примерни размери на бойлер, отстояния и габарити и други. Разстоянията са отбелязани в милиметри (мм). Важно е при монтажа на бойлери характеристики, размери и мощност.

Мощност на бойлер

 Другият важен параметър – електрическата мощност на бойлера се изписва на етикетите на самите кутии на бойлерите, т.е. техническите паспорти на уреда и в документацията към него. Всички производители изписват мощността на нагревателя и на самата кутия на електроуреда. Бойлерите имат различни характеристики на нагревателите и топлоизолацията си.

 Електрическите нагреватели при обемните електрически бойлери варират. Започват от 1,2 до 4 kW за домашно ползване и до 12 kW при промишлените бойлери.  Проточните електрически бойлери са с мощност от 300 W до 27000W.  Електрическата мощност на нагревателя е определяща при избор на бойлер. За да монтирате и използвате бойлер с мощен електрически нагревател трябва да имате освен място за монтаж и предвидено електрическо захранване, което за издържи натоварването.

Избор на бойлер

 Когато се избира бойлер се оглеждат всички характеристики на бойлера и се търси оптимален вариант.  При избора на бойлер основно с вземат предвид – габаритни размери, обем, мощност, нужда от топла вода през денонощието, топлоизолационни качества и време за загряване.

  • Теси бойлер – разнообразието на модели и видове бойлери Теси е голямо. Вертикални бойлери Теси, хоризонтални бойлери Теси, проточни бойлери за баня, комбинирани бойлери и бойлери от тип Юнга. Ние споделяме за бойлери Теси мнения, базирани на нашия дългогодишен опит с марката. Монтираме бойлер Теси от 5л до 150л – бойлер Теси вертикален 80 л, бойлер Теси хоризонтален 80 л, бойлер Теси 100 л и всички други налични на пазара.
  • Бойлери Елдом – може да избирате между различни вертикални бойлери Елдом, хоризонтални бойлери Елдом, проточни бойлери, бойлери тип Юнга , бойлери за под мивка и бойлери над мивка, също и комбинирани бойлери със серпентина или бойлери с две серпентини. Може да разгледате бойлери Елдом цени тук.
  • Бойлери Дипломат – асортимента при тях е широк – вертикални бойлери Дипломат, хоризонтални бойлери Дипломат, проточни бойлери за баня и проточни бойлери за мивка, комбинирани бойлери със серпентина или бойлери с две серпентини, ; бойлери от неръждаема стомана и емайлирани бойлери.
  • Бойлери Шишков – характерно за марката е, че водосъдържателите на бойлерите са от неръждаема стомана. Това обуславя и по-висока им цена. Фирмата предлага също и изработка на бойлери по индивидуални изисквания на клиента.
 Предлагаме ви безплатни консултации относно характеристики на бойлери. Бойлери характеристики и размери на бойлери от каталог.
Бойлери ниски цени

 Сервиз за ремонт на бойлери Greenherbs организира промоции за доставка и монтаж на бойлери на определен период от време.  Предлагаме качествени бойлери ниски цени, както и ниски цени за монтаж. […]

Read More
Ремонт и монтаж на бойлери

Експлоатацията на електрическият бойлер е елементарна. Включва се в електрическото захранване и топли вода! Единственото, което трябва да правите е да го изключвате когато ви няма, за по-дълъг период от […]

Read More
Цени за монтаж на бойлер

Цени за монтаж на бойлер с 60 месеца гаранция от сервиз за бойлери София.  Доставката е безплатна за София. Цени за монтаж  на бойлер от 80 литра за София и […]

Read More
Цени за ремонт на бойлери

Цени за ремонт на бойлери не са фиксирани и варират, тъй като зависят от вида и марката на бойлера, начина на монтаж, типа на частите за смяна, мощността на резервните части, […]

Read More
Устройство на електрически бойлер

 Обемните бойлери са електрически уреди служещи за загряване и поддържане на топла вода необходима в домакинството. Бойлерите в по-голям процент от моделите и видовете са с цилиндрична форма(при обемните електрически […]

Read More