Tel: +359882 285 230
Email: office@gamaterm.com
Сервиз за бойлеримонтаж на бойлериРемонт на бойлери

Сервиз за бойлери

Професионален сервиз за ремонт на бойлери в София отремонтира бойлери на място.

Read More

монтаж на бойлери

Профилактиката от оторизирани сервизи за ремонт и монтаж на бойлери.

Read More

Ремонт на бойлери

Извършваме професионален ремонт на електрически бойлери и газови бойлери.

Read More

Бойлери за душ

бойлери за душ Бързонагряващи бойлери за душ. Често се налага да захраним само и единствено душа или кухненската мивка с топла вод Нуждата от топла вода може да е за определен период от време.

 При по-малките домакинства кухненската мивка е с отделен бойлер и няма връзка между банята и кухнята. Често се прибягва до такъв тип бойлери и поради липса на място в банята. Тези модели се търсят също при профилактика на централното топлоподаване или отказ от топлоподаване.


 Бойлери за душ от сервиз за бойлери

 Това са малки проточни бойлери, най-често монофазни, към които има слушалка за душ. Самият бойлер не е под налягане и през него преминава вода само при пускане на крана. Спирателният кран на такъв тип бойлер е преди бойлера. Водата преминавайки през бойлера се загрява до определени градуси и захранва слушалката.

 Този тип бойлер няма студена вода и вие с терморегулатора решавате колко топла да е изходящата вода към слушалката. Почти всички марки бойлери предлагат бойлери за душ. Те реално се наричат бойлери за душ поради простата причина, че захранват единствено и само душ слушалка. Бойлерите за баня реално не са бойлери за работа под налягане.

Бойлери за душ, доставка и монтаж

 Ние сме професионален сервиз за монтаж и ремонт на бойлери, като предлагаме доставка и монтаж на бойлери за душ, обемни и проточни бойлери, както и бойлери за монтаж към парно – бойлери със серпентина/и. Монтажа на бойлерите за душ е доста по-особен от обикновеният бойлер и не рядко виждаме повредени нови бойлери за душ поради неправилен монтаж.

Най-разпространени марки бойлери са:

бойлери Теси, бойлери Дипломат, бойлери Аристон, бойлери Елдом, бойлери Горение и някои немски марки бойлери.

 Пак поясняваме, че това са проточни бойлери, но те не работят под налягане! Някъде може да срещните бойлерите за душ като нагревател за душ или проточен бойлер с душ. Това всъщност е проточен бойлер за монтаж на душ или проточен бойлер с душ. Работата на този тип нагреватели за вода за душ е проста. При пускане на крана, водата преминава през серпентина и се загрява в зависимост от дебита и от там отива в душ слушалката.

 Трябва да отбележим, че не всички душ слушалки са подходящи за проточен бойлер. Душ слушалка за проточен бойлер се купува заедно с бойлера или при отделното и закупуване трябва да се съобразите с нейният дебит. При душ слушалки с по-голям дебит от този на бойлера, водата ще излиза хладка или без налягане. Затова купувайте бойлер за душ единствено и само в комплекс с душ слушалка, а при нужда от смяна на слушалката я заменяйте със същата.

Цената за монтаж на бойлер за душ

 Цената за монтаж на бойлер за душ варира от 32 лв до 47 лв в зависимост от мястото и начина на монтаж на бойлера. Гаранцията на този тип бойлери е от 2 до 3 години в зависимост от избора и марката на бойлера. Нашета препоръка е за бойлери Теси и бойлери Дипломат. Отговарят на всички изисквания и покриват критерия цена-качество.

Проточни бойлери за баня цени от … до … лв с ДДС

Бойлери ниски цени

 Сервиз за ремонт на бойлери Greenherbs организира промоции за доставка и монтаж на бойлери на определен период от време.  Предлагаме качествени бойлери ниски цени, както и ниски цени за монтаж. […]

Read More
Ремонт и монтаж на бойлери

Експлоатацията на електрическият бойлер е елементарна. Включва се в електрическото захранване и топли вода! Единственото, което трябва да правите е да го изключвате когато ви няма, за по-дълъг период от […]

Read More
Цени за монтаж на бойлер

Цени за монтаж на бойлер с 60 месеца гаранция от сервиз за бойлери София.  Доставката е безплатна за София. Цени за монтаж  на бойлер от 80 литра за София и […]

Read More
Цени за ремонт на бойлери

Цени за ремонт на бойлери не са фиксирани и варират, тъй като зависят от вида и марката на бойлера, начина на монтаж, типа на частите за смяна, мощността на резервните части, […]

Read More
Устройство на електрически бойлер

 Обемните бойлери са електрически уреди служещи за загряване и поддържане на топла вода необходима в домакинството. Бойлерите в по-голям процент от моделите и видовете са с цилиндрична форма(при обемните електрически […]

Read More