Tel: +359882 285 230
Email: office@gamaterm.com
Сервиз за бойлеримонтаж на бойлериРемонт на бойлери

Сервиз за бойлери

Професионален сервиз за ремонт на бойлери в София отремонтира бойлери на място.

Read More

монтаж на бойлери

Профилактиката от оторизирани сервизи за ремонт и монтаж на бойлери.

Read More

Ремонт на бойлери

Извършваме професионален ремонт на електрически бойлери и газови бойлери.

Read More

Бойлери Елдом

 Бойлери Елдом са познати на българският потребител. Елдом инвест е много стара българска марка бойлери, като всеки от нас е виждал и използвал такъв бойлер. След 1987 година се създава новото дружество Елдом инвест ООД, като досега се налага на пазара с качество и цена. Бойлерите Елдоминвест предлагат огромно разнообразие от модели и материали.

 Компанията предлага и други електрически уреди като котлони за вграждане, готварски печки и дори климатици. Ние ще разгледаме предимно бойлерите с техните предимства и недостатъци.

Бойлери Елдом – информация и устройство

 Обемни бойлери Елдом се предлагат с обем от 30 литра до 200 литра, като има възможност за вертикален или хоризонтален монтаж. Обемните бойлери са с достатъчна защита при пръски и влага и могат да се монтират в баня.  Монтажа на тези обемни електрически бойлери е предназначен за стена и таван.

 Закрепването им се осъществява посредством планки разположени на гърба на бойлера, като планките могат да са една или две с по два отвора. Планките са две при хоризонтални бойлери или бойлери с по-голям обем от 120 литра.

Продажба, доставка и монтаж на бойлери Елдом

 Предлагат се бойлери за монтаж под мивка и бойлери за монтаж над мивка. Доста често се срещат и проточните бойлери на марката Елдоминвест. Най-популярни са бойлерите със серпентина/и които са от 150 литра до 1000 литра за подов монтаж, т.е бойлера се монтира на пода.

 Варненските бойлери са с различна мощност на нагревателя и с с различно защитно покритие на водосъдържателя. Нагреевателите са медни или никелирани с мощност 2000 и 3000W, а водосъдържателя е емайлиран или от неръждавейка (неръждаема стомана). Основно предпочитани на пазара са емайлираните бойлери поради по-достъпната им цена, въпреки по-ниската гаранция.

Сервиз за ремонт на бойлери

 Greenherbs сервиз за ремонт на бойлери разполага с бойлери на склад, като предлага безплатна доставка до дома ви за град София. Извършваме монтаж на бойлер на ново място, демонтаж и монтаж на бойлери, смяна на бойлер и извозване на бойлери Дипломат.

 Сервиза предлага още доставка на бойлери, монтаж на бойлери и ремонт на бойлери от марките: Теси, Дипломат, Елдом, Атлантик, Фламина, Аристон, Горение, Татрамат, Стибел Елтрон, АЕГ, Бош, Мидея и други марки бойлери.

бойлери елдом

Бойлери ниски цени

 Сервиз за ремонт на бойлери Greenherbs организира промоции за доставка и монтаж на бойлери на определен период от време.  Предлагаме качествени бойлери ниски цени, както и ниски цени за монтаж. […]

Read More
Ремонт и монтаж на бойлери

Експлоатацията на електрическият бойлер е елементарна. Включва се в електрическото захранване и топли вода! Единственото, което трябва да правите е да го изключвате когато ви няма, за по-дълъг период от […]

Read More
Цени за монтаж на бойлер

Цени за монтаж на бойлер с 60 месеца гаранция от сервиз за бойлери София.  Доставката е безплатна за София. Цени за монтаж  на бойлер от 80 литра за София и […]

Read More
Цени за ремонт на бойлери

Цени за ремонт на бойлери не са фиксирани и варират, тъй като зависят от вида и марката на бойлера, начина на монтаж, типа на частите за смяна, мощността на резервните части, […]

Read More
Устройство на електрически бойлер

 Обемните бойлери са електрически уреди служещи за загряване и поддържане на топла вода необходима в домакинството. Бойлерите в по-голям процент от моделите и видовете са с цилиндрична форма(при обемните електрически […]

Read More